Despre platforma de gestiune comenzi destinată industriei Food Delivery
 • Cum se accesează mobilPay Delivery?
  Programul este o nouă funcționalitate a platformei de plăți dezvoltată de NETOPIA Payments, integrată în aplicația mobilPay Wallet, disponibilă pentru utilizatorii Android și iPhone.
  Prin acest program ne propunem să ajutăm cât mai mulți comercianți din domeniul food delivery să intre pe segmentul de livrare la domiciliu, cu costuri minime operare.
  Printr-o interfață extrem de ușoară utilizatorii pot vizualiza ofertele restaurantelor, magazinelor sau producătorilor locali de produse alimentare în funcție de adresa acestora.
  Ulterior pot comanda, plăti și recepționa produsele furnizate de comercianții parteneri.
  Deoarece livrarea se realizează direct de către comercianți sau produsele sunt ridicate personal de utilizatori, flexibilitatea este maximă și nu exista restricții privind livrarea sau condiția interpunerii de companii terțe pentru livrare.
 • Cine poate aplica în program?
  Programul se adresează tuturor afacerilor care se bazează pe livrarea de produse din domeniul alimentar.
  Sunt incluse domeniile restaurante, fast-food, cafenele, cofetării, magazine alimentare specializate de cafea, înghețată, dulciuri, vinuri, apicultori sau altor producători locali de produse tradiționale.
  Aria de adresabilitate a comercianților este indiferent de locația geografică, pe întreg teritoriul României.
 • Cum gestionez comenzile primite?
  Pentru operarea comenzilor realizate de utilizatorii mobilPay Wallet se accesează via browser web Centrul de Comenzi mobilPay Delivery disponibil la adresa https://dlv.mobilpay.com/merchant/ Pentru acces sunt folosite credențialele alocate după înregistrarea în program.
  Comerciantul vizualizează toate comenzile în stare Plătită, poate verifica și ajusta coșul sau poate anula comanda în urma comunicării cu utilizatorul.
  După acceptarea comenzii, aceasta va trece în etapa de pregătire și apoi livrare.
  Toate stările sunt transparente și pentru utilizator în interfața mobilPay Wallet.
  Fiecare comandă nouă este notificată comerciantului prin SMS.
 • Cum se livrează comenzile?
  Programul mobilPay Delivery este o platforma de prezentare, preluare și plată comenzi.
  Livrarea către client este realizată de fiecare comerciant în parte prin mijloace proprii.
  Prețul pentru livrare este stabilit unilateral de fiecare comerciant în parte și poate fi afișat separat utilizatorului sau poate fi suportat de comerciant în costul comenzii, în funcție de opțiunea comerciantului.
  Adițional comerciantul are disponibilă opțiunea Pickup de ridicare personală a comenzii de la punctul de livrare, la alegerea clientului în interfața aplicației mobilPay Wallet.
 • Care este procedura de înregistrare?
  Înregistrarea fiecărui comerciant se face completand formularul din această pagina.
  Prin formular sunt solicităte informatii relevante, necesare deschiderii si operarii serviciului mobilPay Delivery.
  Odată trimise, datele vor fi procesate de serviciul suport al NETOPIA Payments care va iniția pașii următori pentru deschiderea contului.
 • Cum gestionez oferta de produse?
  Adăugarea sau modificarea de produse se realizează accesând platforma de gestiune BinaSmartBusiness (operată de NETOPIA Payments în parteneriat cu Anibtech srl).
  Aceasta este disponibilă via browser web la adresa https://app.binasmartbusiness.com/login folosind credențialele alocate după înregistrarea în program.
  Adăugarea portofoliului de produse comercializate se face inițial prin încărcarea unor elemente esențiale pentru o bună referențiere a ofertei: categorie / denumire / descriere / gramaj / preț / imagine produs.
  Produsele care nu mai sunt disponibile se pot inactiva permanent sau temporar din interfața. Toate caracteristicile pot fi modificate ulterior de către comerciant din interfața de administrare.
 • Cum operez administrarea locațiilor și contul de comerciant?
  Adăugarea sau modificarea locațiilor se realizează accesând platforma de administrare.
  Pentru fiecare punct comercial sunt definite opțiuni:
  - aria geografică de livrare
  - programul de funcționare
  - disponibilitatea de livrare (la domiciliu și/sau Pickup)
  - acceptare carduri de masă
  - durata de livrare
  - tarif pentru livrare
  - comanda minimă
  - descrierea specificului locației.
 • Cât costă participarea în program?
  Comisionul pentru utilizarea platformei mobilPay Delivery este 6% din valoarea totală a fiecărei comenzi realizate.
  Acest comision include toate costurile de operare ale platformei mobilPay Delivery cât și tarifele de procesare cu cardul aplicate de instituțiile financiare implicate în procesul de procesare a tranzacțiilor online.
  În acest preț nu sunt incluse costurile de livrare a produselor, în cazul în care comerciantul a decis să nu includă acest cost în prețul total al comenzii achitate de utilizator.
 • Cand se efectuează decontarea?
  La semnarea contractului de procesare plăți cu NETOPIA Payments, comercianții participanți pot opta pentru decontări zilnice sau lunare. Opțiunea poate fi modificată la cerere.
  Comisionul perceput va fi dedus automat din suma totală la momentul reconcilierii tranzacțiilor pentru comenzile procesate cu succes.

multiple_logos